Православље

НОВА ЧУДА СВЕТОГ ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ: Лекари су му дали 1% шансе да преживи операцију, али ЧУДО се десило…

Двадесетдеветогодишњи Петар, из Подгорице, отац двоје дјеце, дошао је у Манастир Острог код Св. Василија Острошког да би се Свецу захвалио за изљечење од болести смртоносне гојазности:

Петар свједочи: „Имао сам 275 килограма. Нисам могао да дишем од дебљине. Љекари су ме послали у Београд на Институт за ендокринологију. Тамо су ми рекли: ,Синко, можеш да живиш још дан, два или пет, а најдуже два мјесеца, јер ти је поремећен прилив кисеоника у мозак и срце, налазиш се у прединфарктном стању, а прети ти и мождани удар’. Притисак ми је био тада 200 са 120…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Љекари су ми предложили операцију. Оперисан сам у Клиничком центру Бежанијска Коса. Љекар др проф. Томислав Ранћеловић ми је рекао да су ми шансе да преживим само 1 %, па шта ми Бог да. Веровао сам у Бога. Све време сам имао са собом освештану воду из Острога и пио је, мазао сам се острошким освештаним уљем, гардероба ми је била освештана, крстић ми је био освештан на дан операције.

Операција је трајала осам и по часова. Нико није вјеровао да операција може да успе. Желудац ми је био скраћен и смањен са 5 литара на 300 милилитара.

Смршао сам 32 килограма послије операције, а након тога сам наставио да мршавим по један килограм дневно. Љекари ми гарантују да ћу за годину дана успети да своју тежину сведем на 100 килограма”.

 

Извор: мојкутак.овх