Србија

Нови детаљи истраге о Матеју! ПРИЈАВИЛИ ДА СУ НАШЛИ ЛЕШ, ПОЛИЦИЈА ОДМАХ РЕАГОВАЛА!

Потрага за Матејем Перишем ушла је у 18. дан, а у проналажењу несталог Сплићанина поред полиције, желе да помогну и грађани, који последњих дана, може се рећи, ометају истрагу јер полицији, вероватно несвесно, из жеље да случај буде што пре решен, дају лажне дојаве.

Тако је претходних дана полиција добила дојаву да је нађен леш мушкарца код Беле стене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Одмах су тамо упућене бројне патроле, али није нађено никакво тело – рекли су из полиције па додали да су грађани пријављивали да су Матеја видели у Руми, јавној кући, тунелима Шпанској кући.

Полиција је све ове дојаве узела у разматрање, јер је веома важно да истрага буде обављена до детаља, али се провером свих тих информација грађана, показало да су све биле нетачне.

– На самом почетку истраге, јавио се брачни пар из Руме који је рекао да је видео младића који по опису одговара Матеја, као и да говори далматинским акцентом. Истражитељи не верују да су грађани имали лошу намеру, али испоставило се да је инфромација потпуно нетачна. Направили су тоталну пометњу – објашањава извор из истраге.

Истрагу помно прати и Матејев отац, Ненад Периш, који је и рекао да сви који имају било какве информације о његовом сину, пријаве полицији, али да не жели да се истрага претвори у ријалити.

– Оно што је мени много важно јесте што сам од многих људи у Србији добио људско саосећање и то ћу памтити до краја живота – рекао је Ненад Периш.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Курир