Регион

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ НЕСТАЛОГ СПЛИЋАНИНА: На снимцима је мој син

Ненад Периш, отац несталог Матеја рекао је за Слободну Далмацију да му снимке објављене на неким српским порталима итекако буде наду да је његов син жив.

– Могу да потврдим да је на објављеним снимцима зауста мој син и то и на онима у граду где трчи и тражи такси као и на онима како плива у води. Ја само знам да се у клубу ништа погибељно није догађало по њега, али још увиек не можемо реконстрисати шта се догађало послие и какав је контекст који би објаснио ово снимљено – рекао је он и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Када сам долазио у Београд имао сам лош осјећај да се неће све ово добро завршити, али како време пролази, моје наде су све веће. Нису огромне, прошло је четири дана већ, али не копне. Питају ме зашто полиција није ангажовала рониоце?

Сава је дубока четири-пет метара и није то море да се простор може да се огради,а и није било неке информације с бродова да би био потребано ангажовање ронилаца. Похвалите све људе на гостопримству и срдачности овде у Београду као и полицију која озбиљно ради свој посао – рекао је Периш.

Свако ко има било какву информацију о несталом младићу моли се да о томе обавести МУП Србије или да се јави на број телефона који је породица навела као контакт: +38598432700.

Извор: Курир.рс/Слободна Далмација