Регион

ОТАЦ НЕСТАЛОГ СПЛИЋАНИНА У СУЗАМА: Открио нове детаље о Матејевим друговима с којима је био у Београду

Отац несталог Матеја Периша је кроз сузе рекао да неће напустити Београд све док не нађе свог сина, а потом је говорио о пријатељима са којима је Матеј дошао у Београд да би дочекали Нову годину. Открио је да су се младићи разболели од корона вируса.

– Они су утучени, изгубили су или привремено, дај Боже да је привремено, свог пријатеља од првог разреда основне школе. Рекли су ми да… Ја не читам те објаве, мене интересују само информације и истина, искључиво МУП Србије. Све што се пише, има пуно лажи, овога, онога… Сваки дан се чујемо, добили су корону и разболели се. Тешко је. Као да су изгубили брата – каже он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На питање има ли претпоставку где је желео да оде његов син, Ненад је рекао следеће.

– Био је први пут у Београду, није познавао град. Де факто је јутро тог несретног дана дошао. Није знао где је, можда по некој причи, али није могао сам да се оријентише по граду – рекао је он за Блиц.

Матеј Периш (27) је нестао у ноћи између 30. и 31. јануара након што је то вече био у клубу „Готик“ на савском шеталишту у центру Београда. Потрага за младићем траје већ девет дана, погледајте како изгледа.

Извор: Курир.рс/Блиц