Спорт

Ово нису очекивали! НЕМАЦ ОПЛЕО ПО АУСТРАЛИЈАНЦИМА! Зверева не могу да ућуткају! Није он Надал!

Српски тенисер Новак Ђоковић у протвору чека суђење (субота, 23.30) након ког ће бити познато да ли ће учествовати на Аустралијан опену или не.

Аустралија је опет узели Новаку визу, опрет прети депортацијом док се остали тенисери спремају за Аустралијан опен који почиње 17. јануара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рафаел Надал каже да ће турнир бити сјајан и без Новака, који је иначе Аустралијан опен освајао девет пута. И Стефанос Циципас је оплео о Ђоковићу, а један од ретких који је уз Ђоковића је Александар Зверев.

– Мислим да не би дошао у Аустралију ‘на срећу’ мислећи да ће играти, имао је уз себе одговарајуће документе за улазак у визу. И ви да имате визу и ви бисте мислили да ћете играти – рекао је Зверев на конференцији за медије

– Новак Ђоковић је велики тенисер, глобална звезда. Мислим да преко његових леђа покушавају да узму поене, само зато што је то Новак. Аустралијска и викторијанска влада је требало да буду јасне о томе шта се догађа и пре него што је дошао. Мислим да није фер довести га овде и не дати му да игра – једино је Зверев ударио по Аустралијанцима, док остали тенисери у Мелбурну не смеју да писну.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс