Регион

„ПОСТОЈЕ ДВА СЦЕНАРИЈА ШТА ЈЕ МОГЛО ДА СЕ ДЕСИ МАТЕЈУ!“ Ово је кључ нестанка Периша

Према речима извора, на основу снимка на коме се, наводно, види Периш који трчи улицом могу закључити да је момак највероватније био под дејством опијата и алкохола

Мистерија нестанка младог Сплићанина Матеје Периша (27) траје већ девет дана. Толико и потрага за било којим доказом који би помогао полицији на расветљавању овог случаја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мобилни телефон који је припадао момку од тренутка његовог нестанка не шаље ни један једини сигнал. Истражитељи сумњају да је мобилни телефон младог Сплићанина у потпуности уништен што додатно отежава његов проналазак.

– Сумњамо да је Матеј или бацио телефон у воду или са њим упао у Саву. Једино, ако је у потпуности мобилни уништен није могуће да му се уђе у траг. Из тог разлога Матејев телефон не шаље ни један једини сигнал – почиње причу за Телеграф.рс добро обавештен извор који ради на случају несталог Сплићанина.

Према речима извора, на основу снимка на коме се, наводно, види Периш који трчи улицом могу закључити да је момак највероватније био под дејством опијата и алкохола.

– Током истраге дошли смо до информације да нестали није пре користио опијате, а веома ретко и пио. Према речима његових другова и оца он је водио здрав живот. Као такав њему је било веома мало потребно да узме алкохола и опијата и да уђе у такозвану психотичну епизоду. На основу тога смо и закључили због чега тако брзо трчи и повремено се осврће. У таквом стању човек не осећа ни да му је хладно нити нешто друго. Особа која је под халуцинацијама може истом брзином да трчи од Саве до Карабурме – објашњава саговорник.

На питање да ли је могуће да је Сплићанин ушао у Саву које су шансе да је остао жив саговорник из полиције тврди:

– Кобног дана температура воде била је свега шест степени. И да је Супермен у питању могао би свега 10 минута да буде жив у њој – кратко каже извор Телеграфа.рс.

Како Телеграф.рс сазнаје, полиција није дошла ни до једног јединог доказа да се ради о отмици или неком сличном кривичном делу над младим Сплићанином.

Извор: Телеграф