Спорт

ПРОЦУРИО СКАНДАЛОЗАН СНИМАК: Навијачима одузели транспарент са Новаковим именом у Мелбурну, а иза свега стоји (ВИДЕО)

Не смирују се страсти у Аустралији, из сата у сат практично испливавају информације о бројним скандалима везаним за догађаје око Новака Ђоковића, а један од њих се догодио на трибинама Род Лејвер арене.

Током једног од мечева турнира „Суммер Сет“ у Мелбурну двоје Ђоковићевих навијача су развили транспарент подршке најбољем тенисеру планете.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На транспаренту је стајала кратка али јасна порука:

„Новакс (Не вакцинама) Ђоковић је талац комунистичке државе Дена Ендрјуза“.

Ден Ендрјуз је, иначе, премијер аустралијске државе Викторија.

Мало пошто је транспарент угледао светлост дана, човеку и жени који су носили транспарент пришло је обезбеђење, које је затражило да исти уклоне:

„Ево нас у Род Лејвер арени. Изгледа да није дозвољено носити поруке подршке Новаку Ђоковићу. Обезбеђење је дошло, желе да конфискују, илити украду мој знак који сам скупо платио“, рекао је човек, након чега га је прекинуо један од чланова организационог тима:

„Речено вам је да предате транспарент или ћете морати да одете“, рекао је један од организатора, након чега се укључила жена, која је упитала:

„Које правило смо прекршили?“

На то је човек из организације Аустралијан опена истакао да је „порука неприкладна“, као и да је „Тенис Аустралија затражио од њега да одузме транспарент.“

Читав сукоб можете да погледате на снимку испод.

 

Извор: nova.rs