Србија

ПРОГНОЗА! Ујутру јак мраз, током дана хладно уз сунчане интервале до 2 степена! Ево када нам стиже промена времена!

Временска прогноза за четвртак, 13. јануар 2022.

Време у Србији

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Србији ће ујутро бити веома хладно са умереним и јаким мразем, а током дана мало и умерено облачно са сунчаним интервалима и хладно.

Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -14 до -5, највиша од -4 до 2 степена.

Увече и током ноћи у северним и централним пределима Србије облачно и суво, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Време у Београду

У Београду ујутро веома хладно са умереним до јаким мразем. Током дана мало и умерено облачно са сунчаним интервалима и хладно. Ветар слаб, западни. Најнижа температура од -10 до -8, а највиша од -3 до -1 степен (ледени дан). Крајем дана и током ноћи облачно и суво.

Време наредних дана

У петак ујутро у већем делу слаб и умерен, а на југу понегде и јак мраз. Током дана у петак и за викенд мало и умерено облачно, само у суботу јаче пролазно наоблачење, али ће се задржати углавном суво време.

Дневна температура око и мало изнад просека за ово доба године – од 2 до 8 степени. Затим до краја периода, 20. јануара, умерено до потпуно облачно, у понедељак увече и у уторак са кишом и снегом, уз пад температуре.

 

 

 

 

 

 

Извор: rs.sputniknews.com