Спорт

Скандал! НАДАЛ ОПЕТ УДАРИО НА ЂОКОВИЋА! Ове речи су шокирале тениски свет!

Шпански тенисер Рафаел Надал опет је срамно ударио по Новаку Ђоковићу

Рафаел Надал рекао је да је Новак Ђоковић један од највећих играча у историји овог спорта, али да ниједан од њих није већи од Аустралијан опена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он сматра да ће такмичење у Мелбурну бити сјајно без обзира на то да ли ће на њему учествовати први тенсиер света.

– Сасвим је јасно да је Новак Ђоковић један од најбољих играча у историји, без сумње. Али не постоји ниједан игач у историји који је важнији од такмичења. Нико, нити Роџер, Новак или ја, нити Бјерн Борг, који је био невероватан у своје време. Једни играчи долазе, а други, нови, долазе. Тенис иде даље, Аустралијан опен је много важнији од било ког играча – рекао је Надал и ниједном није осудио иживљавање Аустралијанац.

Коначна одлука о Новаковој депортацији још није донета. Уколико Федерални судија вечерас од 23.30 поништи одлуку министра за имиграције о депортацији првог тенисера света, онда ће Новак највероватније играти у Мелбурну.

– Ако заигра коначно биће ОК. Ако не игра на Аустралијан опену биће то сјајан турнир са или без њега. То је моје гледиште. Заиста га поштујем, чак иако се не слажем са многим стварима које је урадио последњих неколико недеља – рекао је Рафаел Надал.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс