Регион

СКАНДАЛОЗНО: Хрватски репер срамно вређао убијену српску девојчицу

Велику прашину у Хрватској подигао је нови албум реп двојца „Трам 11“ на којем се углавном пропагира мржња према свакоме ко се не слаже с њиховим ставовима

Један од чланова групе, Срђан Ћук, често на мрежама објављује непримерен садржај, где углавном вређа припаднике ЛГБТ популације и ћене које су остале без деце. Због тако крајње срамних ставова, албум који је недавно издао са колегом је повучен с тржишта, а то је била одлука продуцентске куће за коју су исти издали.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Оно што је посебно згрозило тамошњу јавност, јесу Срђанови коментари на рачун српске девојчице која је пре 30 година убијена у Загребу.

На идеју да се нека од улица назове њеним именом он је написао срамни статус:

„Не МОЖЕ се ништа називати по криминалном обрачуну, ни улица ни парк ни грмље где вам пси уринирају. Фино купите зеца и држите га у кадама као ваши дедови и баке који су држали свиње у кадама кад су украли туђе станове 1945. у Загребу“.

Иза већине спорних стихова ове групе стоји Генерал Wоо, односно Срђан Ћук.

„На челу ти петокрака, у оку дугине боје у колико си удруга што милијарду куна броје? Пу*и ку**ц мало Титу, мало Цастру, ко Данка партизанка проваљујеш на терасу. Не волиш кухара, али добро грабиш из лонца, сви сте ту због новца као мит из Јасеновца. Балашевићи, нема вам државе ни на игрици, пу**те ку**ц за ћирилицу на Илици. Биполарни бипсићи, је*о ли вас ћаћа, ко Пленки и Њоњо, сви сте топла браћа, олфо толерантни, орјунашки унучићи, толико п**е ку**ц да их зовемо Пушићи“, изговара Ћук у спорној песми ПШК.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели general woo (@general_woo_tram11)

Његови профили су како преносе тамошњи медији колоплет националистичких објава те четника, југосрба, Тита, комуњара, „туроператора“, како погрдно назива гејеве, и других.

Шира јавност се са прилично радикалним ставовима Срђана Ћука, члана двојца Трам 11, који чини са Ненадом Шимуном Таргетом, упознала пре нешто мање од годину и по дана када је на Фејсбуку извређао хрватског писца, редатеља, сценаристу и музичког и филмског критичара Анђела Јуркаса, а повод је била смрт ратног злочинца Томислава Мерчепа.

Извор: Нова

Ознаке