Спорт

Скот Морисон опет прави хаос! Горе од Новака – светски СУПЕРСТАР примио вакцину, а НЕ МОЖЕ у Аустралију!

Кање Вест (44) могао би да прође као најбољи тенисер планете Новак Ђоковић, с обзиром да је премијер Аустралије Скот Морисон најавио да ће му бити забрањен улазак у земљу.

Амерички репер је планирао турнеју у марту којом би промовисао свој албум (Donda). Вест је имао намеру да одржи неколико концерата на стадионима широм најмањег континента, али је настао велики проблем. Наиме, Вест је примио само једну дозу вакцине против коронавируса, а када је требало да се ревакцинише – предомислио се!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према аустралијским прописима, особа која није „потпуно вакцинисана“ не може да добије визу, а потврду да ће се ова правила стриктно поштовати стигла је и од првог човека владе.

– Правила налажу да обавезно морате бити у потпуности вакцинисани -. рекао је, наводећи да „су пропозиције такве и важе за све, као што су људи могли да виде у скорије време“.

– Није битно ко сте, то су правила. Поштујте прописе и можете доћи. Не пратите их, не можете – загрмео је Морисон.

На основу ових речи, на помолу је нова сага. Наиме, статус Новака Ђоковића окупирао је пажњу светске јавности, а Србин је на крају депортован из Аустралије након 11-дневног процеса. Да ли ће тамошњи политичари на исти начин ускратити боравак и Весту, видећемо у марту, али сва је прилика да га чека Новакова судбина…

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс