Србија

Шок! „Новак је ВРИШТАО И ОДБИО ДА СКИНЕ МАСКУ“ Французи објавили: Нису знали да је Ђоковић позитиван током интервјуа

Новак Ђоковић се данас огласио поводом навода да је позитиван на корона вирус пред одлазак у Мелбурн имао активности у јавном животу, што је изазвало и реакцију француског „Л’Екипа“.

Најбољи тенисер света је рекао како је био позитиван на ковид током интервјуа који је дао Французима, али да је маску скинуо тек током фотографисања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новинар Франк Рамела је сада објавио текст у ком је детаљно описао како је изгледао интервју са Ђоковићем, два дана након позитивног теста на корону. Такође, Рамела каже како нико од тима „Л’Екипа“ није био обавештен о томе да је Новак ковид позитиван и да је то сазнао тек када је Новак био задржан на аеродрому у Мелбурну.

Како Рамела тврди, наложено му је да не поставља питања о вакцинацији и намерама најбољег играча света о Аустралијан опену, а имао је пола сата за интервју.

– Тема је осетљива, ако и даље сумњате у њу. Није упитан да ли разматра да се тестира. И ако јесте, какав је био резултат, почео је Рамела.

Још пише да је његов тим дошао у ТЦ Новак 18. децембра да уручи Ђоковићу награду за најбољег у 2021, а да је сазнао за позитиван тест три недеље након тога. Објашњено је и „како је Новак позирао и вриштао током снимања са трофејом без маске, али и да је покрио лице током интервјуа“.

– Када су га замолили да скине маску да би фотограф направио неколико фотографија током интервјуа, Новак је одбио, наводи се у тексту.

Франк Рамела је открио и да је радио ПЦР тест пре лета за Аустралију и да је добио негативан налаз.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс