Спорт

Шокантне тврдње! КРАЈ ПОСЛЕ МЕЛБУРНА: Ђоковић се више НЕЋЕ враћати на терен!

Бивша италијанска тенисерка Флавија Пенета уверена је у „тврдоглавост“ Новака Ђоковића, за кога сматра да ће остати веран својим принципима.

Стога, у околностима пандемије коронавируса, Србину ће бити готово немогуће да се врати на терен, а Италијанка је открила да је Ноле, попут супруге Јелене, склон личним одлукама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Новак Ђоковић је одувек био другачији у својим размишљањима. Од хране до излазака, Ноле је навикао на врло личне одлуке, баш као и његова супруга Јелена. Није му било потребно да изазива Аустралију која је позната по врло рестриктивним правилима – казала је Пенета, која је потом додала:

– Велики шампиони не знају за границе. Побеђивање је њихова дрога. Као човек, он је врло осетљив. Мора да осећа огроман бол пошто је овако изигран. Новак је свакако снажна особа, али ка знам и као врло осетљиво биће. Ако буде остао при томе да се не вакцинише, живот ће му претворити у пакао. Ипак, мислим да ће остати веран својим принципима, сада можда више него икад пре – закључила је Флавија Пенета.

Подсетимо, Ђоковић је депортован из Аустралије после 11-дневне саге око визе, а прве најаве говоре да ће имати великих проблема да заигра и на осталим турнирима невакцинисан. Судећи по речима Италијанке, то се неће променити…

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс