Србија

Србија у шоку! НОВА МИСТЕРИЈА У СЛУЧАЈУ: Неко је прегледао објаву на Инстаграму са Матејевог профила, сви се питају ко?

Фото: Фејсбук принтскрин

На Инстаграм страници Нестали Матеј Периш, посвећеној Сплићанину за коме скоро месец дана трагају полиција и грађани, појавила се нова невероватна објава. Наиме, они су на Јутјубу објавили снимак на коме се види како је неко са Инстаграм профила Матеја Периша прегледао објаву у којој су га таговали.

Са ове странице су навели да, уколико то није урадила полиција, могло би бити могуће да је Матеј ушао на свој профил.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да подсетимо, ово није први пут да се види активност на мрежама несталог Сплићанина. Прошлог петка, после пуна 22 дана, Матеј је био доступан на Вајберу у 21:53 сата.Људи који не губе наду да ће се нестали младић појавити поделили ову информацију, што је изазвало лавину коментара на мрежама! Једно од објашњења је да је полиција била улогована на његов налог како би проверила комуникацију из претходног периода.

Ова теорија се показала као тачна јер ју је дан касније потврдио и Матејев тата Ненад Периш, који је појаснио да су оперативци МУП улазили на Вајбер и проверавали преписке.

– Вероватно су се оперативци и овог пута улоговали на Инстаграм, како би поново прошли кроз Матејеве преписке, нарочито ако знамо да је он у ноћи нестанка користио ову апликацију како би се дописивао – појаснио је извор Курира.

Подсетимо, Сплићанин је нестао ноћ уочи Нове године, а његови пријатељи су, према званичним информацијама, нестанак пријавили 31. децембра у 18 часова. Младић је, како је реконструисано, био у клубу Готик у Бетон хали, одакле је изашао око 01.43 сата, па трчећи отишао до Сава променаде. Надзорна камера ресторана снимила га је како прилази леденој Сави. Видео надзор је снимио и како неки „објекат“ плива у реци, а испоставило се да је ту последњи пут ухваћен сигнал његовог мобилног у 02.05 сати.

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Курир.рс