Спорт

Тениски свет у шоку! НАДАЛ ПРЕЖИВЕО ПАКАО У МЕЛБУРНУ: Био сам РАСТУРЕН, узео сам неке таблете

Шпански тенисер Рафаел Надал се пласирао у полуфинале Аустралијан Опена пошто је у пет сетова савладао Дениса Шаповалова са 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3. Надал је пропустио скоро читаву прошлу сезону, а како је рекао после меча, није још спреман за овакве дуеле.

– Не знам. Просто сам растурен. Јако тежак дан, нисам тренирао за ово. Мало сам имао среће на почетку петог сета. На почетку меча сам играо добро, знао сам колико је добар, тежак противник, талентован, фантастичан сервис има…- рекао је Надал после меча и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Имао сам своју шансу да почетку трећег сета, онда пасинг шот није прошао, уморио сам се, па ме је погурао до крајњих граница. Срећан сам што сам стигао до полуфинала.

Између четвртог и петог сета Надал је направио паузу, пошто му није било добро.

– Нисам се осећао добро, у стомаку. Питао сам да нешто могу да ураде. Ишао сам унутра, да спустим тензију. Све је било добро после, узео сам неке таблете. Срећан сам био што сам сервирао добро у петом сету.

Имаће Шпанац времена да одмори до петка.

– Имаћу два дана паузе. Немам више 21 годину. После овог меча је јако добро имати два дана паузе. Услови су јако тешки били, јако је топло. Ово је био добар тест и треба да верујем да ћу бити спреман за полуфинале. Уморан сам, али срећан.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com