Регион

ТУЖНА ВЕСТ: Преминуо познати певач

Ибрахим Хајрадиновић Ибро, певач из Скопља и овогодишњи такмичар шоуа „Никад није касно“, преминуо је данас у 60. години.

Вест о изненадној смрти за Гранд Онлине потврдили су његови пријатељи који су истакли да се годину дана након операције панкреаса борио као лав.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Борио се из све снаге до краја, али на жалост није издржао – изјавили су и додали да ће на вечни починак бити испраћен у уторак.

Ибрахим је прошле недеље наступао у такмичењу где је истакао да је захваљујући емисији поново добио вољу за животом, али и жељу за песмом.

– Ибро је један од победника овог серијала, сваки његов наступ дефинитивно показује да је на правом месту и да је прави борац- прокоментарисао је тада Саша Милошевић Маре, док је Сања Вучић одушевљено рекла да јој се допада начин на који Ибро доживљава такмичење.

Хајрадиновић је рођен у Сјеници 1962. године. Певањем је почео да се бави 1983. године када је учествовао и победио на познатом певачком такмичењу „Распевана јесен“. Као награду добио је да сними песму, али то никада није искористио.

Пред њим је била успешна музичка каријера, али су га је очигледно порочан, буран живот и велика љубав према новцу спутале да оствари све оно о чему је у младости маштао.

– Никад нисам био добар коцкар, то је проблем, а волео сам као стока – признао је Ибро који је током живота зарађивао велики новац, али је знао за дан да потроши све до последње паре.

Пре годину дана имао је операцију панкреаса због које је смршао чак 40 килограма, али је због такмичења дао обећање да ће се вратити на старо. У другом кругу похвалио се да се угојио 4 килограма, као и да ту не планира да се заустави.

Био је разведен већ 10 година и иза себе је оставио неутешне три ћерке и унуку.

Извор: Курир.рс/Гранд Онлине