Србија

УПОЗНАТ САМ СА ТИМ: Огласио се Ненад Периш након информације да је његов син Матеј био активан на Вајберу! Ево шта се дешава!

МЛАДИЋ Матеј Периш (27) из Сплита, који је нестао у ноћи 30. на 31. децембра прошле године траје већ 22 дана, а медији пренели су да је његов Вајбер налог на телефону био активан синоћ у 21.53 сата.

Ова информација изазвала је лавину коментара и теорија о томе да ли је млади Сплићанин жив, а његов отац Ненад Периш објаснио је укратко о чему се заправо ради.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Упознат сам са тим од стране полиције. Ради се о активностима које полиција спроводи у склопу истраживања свих детаља о овом случају – рекао је Ненад за наш портал.

Подсетимо, сигнал Перишевог мобилног телефона, како је утврдила истрага последњи пут је лоциран код Великог ратног острва око 02.40, 31. децембра.

Према реконструкцији кретања Матеје Периша, коју је направила српска полиција, сигнал његовог телефона последњи пут је ухваћен у близини Великог ратног острва, на ушћу Саве у Дунав.

Полицијски службеници прегледали су стотине сати материјала, снимака са свих надзорних камера са трасе кретања Периша и околине и на основу њих направили реконструкцију његовог кретања, од тренутка изласка из правца Бетон хале у 1.43 сати до момента силаска у реку Саву, у 1.52 сата после поноћи, одакле му се губи сваки траг.

 

 

Извор: Телеграф.рс