Регион

УПУЋЕН ВАЖАН АПЕЛ ГРАЂАНИМА! Покренут нови вид потраге за несталим Матејом

Фото: Фејсбук принтскрин

На овом профилу се налази и снимак из клуба „Готик“ из вечери кад је Сплићанин нестао

На друштвеној мрежи Инстаграм је направљена страница “Нестали Матеј Периш” на којој се апелује на грађане да достављају информације о мистериозном нестанку младог Сплићанина у ноћи између 30. и 31. децембра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Занимљиво је да се осим плаката са сликом и подацима Периша, на овом профилу налази и снимак из клуба “Готик” из вечери кад је Сплићанин нестао. На снимку се може видети велики број младих који се веселе уз Слободана Вељковића Цобија, који је те вечери наступао у клубу заједно са колегиницом Еленом Китић.

Путем странице посвећене несталом Матеју, грађани се моле да све информације које имају јаве полицији.

– Уколико неко зна неке информације о Матеју Перишу нека јави најближој полицијској станици или нама у инбокс. У контакту смо с Матејевим оцем, Хвала – пише на страници.

Да подсетимо, Матеј Периш је у Београд дошао на дочек Нове године, а нестао је прве вечери, током изласка у клуб у Бетон хали. На снимцима надзорних камера може се видети да је младић трчао по београдским улицама, а на крају, око 02.51 сати сишао у ледену Саву код ресторана на Савској променади. У потрагу за Перишем укључене су скоро све јединице МУП, а Саву и Дунав су данима претраживали рониоци и речна полиција.

Извор: Објектив/srbijadanas.com