Регион

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ: Обесио се самохрани отац четворо деце

Фото: Јутјуб

Велика трагедија заделила је синоћ три сата пре поноћи место Љубић код Витеза, где је самоубиство вешањем починио Хусо Патковић (48), самохрани отац четворо деце.

Како је рекао портпарол МУП Средњобосанског кантона Хасан Хоџић, полицији је синоћ у 21.05 сати пријављено да је мушкарац Х. П. (1973) починио самоубиство вешањем, преноси Српскаинфо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На лице места одмах су изашли припадници МУП, а у сарадњи с кантоналним тужиоцем и ради се на документовању овог случаја – рекао је Хоџић.

Мештани Љубића у шоку су након што се проширила ова трагична вест. Уместо славља, туга је у новогодишњој ноћи оковала не само то место, него и целу витешку општину, пише Аваз.

Према првим информацијама, несретног човека обешеног је пронашао његов син. Троје од четверо деце која су остала иза Хусе Патковића је малолетно.

За Патковиће је раније организовано више хуманитарних акција, јер су живели у тешким условима, а Хусо је имао здравствених потешкоћа. Добри људи 2020. године направили су им нову кућу, јер је она у којој су становали била потпуно неусловна.

Иза несрећног човека остала су три сина и ћерка.

Извор: Блиц