Спорт

Велики обрт! НАЈНОВИЈА ИНФОРМАЦИЈА! Новаку не могу ништа чак и ако му пониште визу!

Докторка Нина Марковић Казе, политиколог и директор комуникација у фирми која се у Аустралији бави имиграционим правом, открила је сјајне вести

Драма око Новака Ђоковића у Мелбурну и даље није завршена, иако је победио Владу Аустралије на Федералном суду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Последњу реч има Министар за миграције Алекс Хок, који има право да депортује Новака сваког тренутка.

Новак Ђоковић има још један адут за наступ на „Ози опену“. Уколико и министар за имиграције Алекс Хок поништи одлуку Суда на жабу првог тенисера света, постоји и други пут пут

– Чак и да министар поништи визу Новака Ђоковића, на шта има право, ипак може да се уложи жалба у року од 28 дана. Новак би од Суда добио дозолу како би играо на Аустралијан опену док траје евентуални нови процес – открила је за ТВ Прва Марковић Казе, па је јасно да ће први тенисер света сигурно играти на Аустралијан опену.

Аустралијанци „чешљају“ да ли је Ђоковић лагао у документима, као што Казе рекла за Информер.

– Наводно је спорно питање да ли путовао Новак у последњих 14 дана. Да не улазимо у то јер се његов тим није огласио. Уколико министар поништи визу, Ђоковић би морао да уложи жалбу и то је други процес.

Политичари су подељени у Аустралији, што иде у корист нашем асу.

– Либерали су подељени. Очигледно је да је сама партија подељена, али самим тим да постоји нова истрага. Суд је имао све детаље. Мислим да је све ово нека врста политичког притиска.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс