Србија

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ – КЛУПКО СЕ ОДМОТАВА: Појавила се заједничка фотка Матеја и Маје из Сплита

Фото: Фејсбук принтскрин

О лепој Сплићанки која се последња чула с несталим Матејем Перишем (27) из Сплита јавност у региону је брујала минулих дана, а након свих теорија завере, као и њене исповести, сада се на Јутјубу појавила и њихова заједничка фотографија.

Наиме, да подсетимо, Матеј је нестао ноћ уочи Нове године у Београду када је истрчао из клуба у Бетон хали и отишао до Саве променаде, где се приближио реци. Маја Сопта је у својој јучерашњој исповести навела да се „каје што му се није јавила на телефон“, иако смо до сада имали неколико верзија њиховог контакта критичне вечери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Матеј и Маја се знају одавно јер је њена мајка њему била учитељица, а такође, он се дружи с њеним братом, који није пошао на новогодишње путовање у Београд – подсећа извор.

Фото: Јутјуб

Маја Сопта је након што се сазнало за њу у јавности да је повезана с Матејем, повукла се и обрисала све профиле на друштвеним мрежама и није желела комуникацију с новинарима све до јуче. У међувремену, на интернету се појавила њихова заједничка слика, која показује да се они заиста друже.

– Између осталог Маја је истражитељима изјавила да је Матеј користио дрогу како би успео у послу, јер посао скипера захтева напоран рад, а он је имао план и циљ да успе у том послу – подсећа саговорник Курира и додаје да је она тада навела да се јавила на његов позив, али да није чула шта јој говори од гласне музике која је била у локалу.

Полиција и 21. дана трага за несталим Сплићанином.

Извор: Курир