Занимљивости Србија

ВУЧИЋУ ЋЕ СЕ ДЕСИТИ НЕШТО НЕОЧЕКИВАНО! Дачић иде на нову функцију, а ево шта чека Ђиласа, Тадића…

Ова година биће пуна изазова. Посебно ће бити бурно на политичкој сцени јер нас 3. априла очекују ванредни парламентарни, председнички и локални избори у Београду. Астролог Владимир Влајић тумачио је за Курир како су звезде управо у том периоду (не)наклоњене неким од лидера власти и опозиције. Председнику Србије Александру Вучићу Влајић предвиђа доста добру годину, неочекивану подршку странаца и поготово млађих људи. Ивици Дачићу ће се, наводи, испунити неке јако битне жеље, док ће Драгану Ђиласу пословно ићи добро, нарочито у иностранству, док ће му политичка каријера стагнирати. Борис Тадић иде у неке друге послове…

Александар Вучић – 5. март 1970, Београд (Рибе)

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Вучић улази у доста добру годину за јавне наступе и вођство. Већ током јануара и фебруара обновиће неку стару славу, а успеће и да промени ситуацију у своју корист. Неочекивано ће добити подршку странаца и поготово младих људи. Долазећа година донеће му и много бриге око своје деце. Биће неколико ситуација у којима ће се доста насекирати због тога.

Ивица Дачић – 1. јануар 1966, Призрен (Јарац)

Након напете године, Ивица Дачић улази у период регенерације и успеха. Током године ће добити неке њему битне ствари на којима је већ дуже инсистирао. Пословно гледано 2022. за њега ће бити јако успешна, поготово прва половина године када ће уследити период промена и сарадње са неким великим системима. На дуже стазе за њега се покрећу неке добре ствари.

Драган Ђилас – 22. фебруар 1967, Београд (Рибе)

Посао ће му ићи добро, али када је политичка каријера у питању она ће стагнирати. У 2022. чекају га и неке ситне промене које као да су већ и започеле, а могле би да се односе на пресељење и промену окружења. Развијаће послове у којима се вецћ налази, али отаје проблем адекватних сарадника. Улагаће у производњу и некретнине али више у иностранству.

Мариника Тепић – 8. август 1974, Панчево (Лав)

Очекује је баш добар период у наредна два месеца, али онда кола крећу нозбрдо да би у новембру све пало у воду. Код ње је све у знаку превеликих очекивања. Поставиће добру основу за неке дугорочно добре ствари, али неће имати са киме да их реализује. Највећи проблем су људи који је окружују и међу којима је мало оних који могу да је испрате у ономе што је наумила.

Бошко Обрадовић – 23. август 1976, Чачак (Лав)

Очекује га доста добра година. Успех у јавним наступима ће расти до априла. Тада ће се десити нешто, неки гаф неки испад што ће га буквално закуцати у месту и коштаће га успеха којем се надао и који му је био надохват руке. Средином године могао би да претрпи неку материјалну штету, а могући су и правни проблеми. Јавност ће му свакако бити наклоњена, поготово млађи.

Борис Тадић – 15. јануар 1958, Сарајево (Јарац)

Борис Тадић, лидер СДС, током 2022. године иде у неке друге послове. Аспект јавности му уопште није наклоњен током следеће године. И здравствено стање му, нажалост, није најбоље.

Милош Јовановић – 19. август 1976, Београд (Лав)

За председника ДСС цела 2022. биће или црна или бела. Након неочекиваних успеха одмах следи разочарење и кочница и тако током целе године. Све му је нестабилно. Ништа није сигурно. Све може да буде, а и не мора. Да ствар буде гора, овакав период потрајаће скоро три године. Неће бити толико стресан као 2022. али тек након три године отвориће му се неке могућности и ствари ће изгледати мало нормалније и са више потенцијала. Током 2022. године постоји могућност да отпочне још један посао који му неће ићи лоше.

Војислав Шешељ – 11. октобар 1954, Сарајево (Вага)

За лидера радикала 2022. година би могла да буде година када ће коначно остварити неке битне животне амбиције. Звучаће чудно, али Шешељ неће желети да буде у првом плану, већ ће неког другог ставити испоред себе, али своје асове и даље држи у рукаву. Добре ствари које га очекују везане су за породицу и породична дешавања. Међутим, крај 2022. године донеће здравствене проблеме који ће забринути његове најближе.

Горан Весић – 18. фебруар 1969, Крушевац (Водолија)

Човеку за кога важи да не постоји ствар коју не зна у вези са Београдом и начином на који овај град функционише ће 2022. година донети сјајне пословне аспекте. Имаће одличне контакте са странцима и невладиним сектором. Ту му и следи даљи пословни развој. Крајем следеће године приредиће велики бум који ће многе изненадити. Оно што је сигурно је да ће и убудуће имати истакнуту улогу у Београду.

Александар Шапић – 1. јун 1978, Београд (Близанци)

Председнику општине Нови Београд ће прва половина 2022. године бити јако тешка. Пословно ће напредовати, али ће због тога јако трпети приватни део живота. То може чак да га натера да се на неки начин повуче и више посвети приватном делу. Повезивање са другим људима, али и организацијама ће му донети корист, а оно што је извесно је да ће 2022. године потпуно променити имиџ.

Извор: Курир.рс/Б. В.