Православље

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ПРОРОЧАНСТВО СТАРЦА ИЛАРИОНА: Због сиромаштва, ради хране, људи ће продавати своје душе!

Наступају тешка времена, јер нестаје вере. Због сиромаштва – ради хране и одела – људи ће продавати своје душе.

Свет ће постати зао, нестаће милосрђа и љубави међу људима. Свештеници и мирјани биће исти, и неће бити никог да поучава вернике. Верујући неће моћи да пронађу ни пастире, ни пут спасења. Цареваће новац и страствено настојање да се живи – иживљавајући се.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нико се неће бринути за људске душе. Све ће бити подвргнуто стицању. Сви ће бити равнодушни према своме спасењу и вери. Нестаће страха Божијег. Смисао дужности и одговорности постаће неразумљив. Све ће се вртети око новца.

Сви ће трговати узајамно. Зло ће се с невероватном силом ширити по свету. Преживљаваћемо последња времена. Ми не можемо чак ни да замислимо колико ће бити тешко. Ми не можемо ни да замислимо шта чека нас и децу нашу.

Наша деца ће бити потпуно неприпремљена за та тешка времена – да би се супротставила таквом стању, јер родитељи данас не уче децу страху Божијем и стиду пред људима. Они ће због тога постати плен многих зала.

Мајке, не одбацујте своју децу, да се талас тог поквареног века не би обрушио на њих! Ви ћете вечно плакати, ако не спасете своју децу и учинићете их синовима геене огњене. Ако се грех света заустави и људи покају, онда нећемо преживљавати последња времена…

 

Извор: apologet.spb.ru