Србија

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА: Мождани удар возача (20) узрок језиве несреће и погибије троје младих

МОЖДАНИ удар, незванично сазнајемо, који је за воланом “пежоа 307” доживео Немања Аћимовић (20) из Осечине, узрок је тешке саобраћајне несреће 28. децембра у селу Драгињу, на путу Шабац–Ваљево, у којој су на месту погинули и његова девојка Ирена Максимовић (20) и Огњен Пејић (21), обоје из Ваљева.

Обдукција је, наиме, показала да је Немања непосредно пред стравичан судар аутомобила са камионом који је долазио из супротног правца већ био мртав.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несрећа у којој је страдало троје младих догодила се на правој деоници магистралног пута, а “пежо” који се кретао ка Ваљеву је без претицања и трагова кочења изненада прешао на супротну траку и ударио у предњи леви део камиона, који је долазио у сусрет.

Незванично сазнајемо да је возач теретњака уочио да је младић дигао руке са волана “пежоа” према својој глави и да је онда дошло до скретања у супротну траку и судара.

Немања је у Новом Саду студирао Технички, а његова девојка Ирена Правни факултет. Био је спортиста, тренирао је и играо кошарку у родној Осечини. Огњен Пејић био је перспективни играч и најбољи стрелац Рукометног клуба “Металац” у Ваљеву. Годину дана раније његов отац погинуо је док се кретао пругом Београд—Бар, када је на њега налетео воз.

Извор: Новости