Спорт

Ђоковић шокирао свет: МЕДВЕДЕВ МИ ЈЕ ПОСЛАО ПОРУКУ 45 МИНУТА ПОСЛЕ ФИНАЛА!

Новак Ђоковић је открио да му се Данил Медведев јавио 45 минута после пораза од Рафаела Надал (3:2) у финалу Аустралијан опена

Први тенисер света Новака Ђоковић је за РТС у емсији „Око“ причао о паклу који је прошао у Аустралији, вакцини, али и финалу Аустралијан опена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Играју су Данил Медведев и Рафаел Надал а Новак је био приморан да гледа иако није желео, пошто је његова супруга Јелена навијала за Руса, а син Стефан за Шпанца.

– Он је 45 минута након завршетка меча послао мени поруку. То ме је изненадило. Не бих да кажем шта ми је писао, то је ипак приватно. У сваком случају је била подршка и од њега мени и обрнуто. Оно што ми се јако допада је то што је аутентичан и свој, не устручава се да каже оно што заиста мисли. То ће многима сметати, није увек политички коректан, али се ја поистовећујем с њим – казао је за РТС Новак, који изузетно поштује младог колегу.

– Данил је изузетно добар момак и са њим сам одувек имао сјајан однос, пун поштовања. Он је јако ценио то што сам њему помогао кад је био јуниор. Када се пробијао у сениорске воде доста смо тренирали. Давао сам савете и одговарао сам на његова питања. Једном смо летели заједно на Дејвис куп кад смо играли у Нишу, Србија – Русија, био је са мном у авиону и био је јако захвалан на томе. Постали смо велики ривали у протеклих 15 месеци смо имали доста великих дуела.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс