Србија

ЏАКИЋ БРУТАЛНО ОДГОВОРИО КРИСТИЈАНУ: Часније је борити се за новац, него красти и пљачкати, ДОЂИ У РИНГ, ХВАТА МЕ БЕС

Некадашњи ММА борац Душан Џакић поново је скренуо пажњу јавности.

„Имам 1.000 уличних туча, тврдим да сам непобедив, Џакићу не изазивај судбину“, рекао је недавно Кристијан Голубовић, а сада је дошао ред да Џакић то прокоментарише.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„То је једна комична ситуација и већ почиње да ме иритира“, рекао је Душан на почетку разговора за „БалканИнфо“.

„Питали су ме пре неколико година ‘Какав је он борац’, он није борац, то сам тада рекао и даље стојим при томе. Он је изрекао неке претње, где сад почиње бес да ме хвата…“, признао је Џакић, па наставио:

„Да бих одговорио у хришћанском духу, као човек који се увреди, али окренућу други образ… Он је рекао свашта – као човеку од 55 година који је био у ријалитију и бивши је криминалац, снима рекламе за Инстаграм, гостује по ТВ и прича то што прича, ако се икад будем вратио у ринг то би било против њега. Ако мисли да може тако да се понаша и да прича, ја му као хришћанин не замерам, али ме мало иритира то. Споменуо је да би лако пребио и мене и Џокера, и овог и оног, ето мегдан је ту, можемо ући у ринг, може да ме пребије, нема никаквих проблема“, поручио је Џакић, па у даху наставио:

„Ако мисли да се ја бојим њега или било кога, ту се мало преварио. Нека је човек жив и здрав, желим му ставрно све најбоље. Да се развлачим по медијима, и да користим речи које је он користио не желим. Људи морају да знају, ја се не бојим таквих ствари и људи који се обраћају на тај начин“, рекао је некадашњи ММА борац и осврнуо да Кристијанову констатцију да се „бори за кикирики“.

„Прво ми се не боримо за новац, ми смо људи спортисти. А и часније је борити се за новац, него красти и пљачкати, шта већ неки раде… Или се понижавати на ТВ“, закључио је Душан Џакић.

Извор: Курир спорт/БалканИнфо