Србија

ХИТ СЦЕНА У БЕОГРАДУ: Полицајци БМW „сакрили“ од „ока соколовог“ (ВИДЕО)

Несвакидашња сцена забележена је пре неколико дана на Аутокоманди у Београду када су двоје саобраћајних полицајаца ухваћени како таблицу аутомобила који су користили, сакривају белим папиром вероватно како их не би уснимило „Око соколово“ док су непрописно паркирани.

На снимку који је један корисник забележио и објавио путем Инстаграм странице мој_бео_град виде се најпре два униформисана полицијска службеника, саобраћајца. И на први поглед ово није ништа неуобичајено – два униформисана лица излазе из аутомобила и припремају се за свој радни задатак.Да ли је реч о службеном цивилном или приватном аутомобилу, пошто на себи није имао никакве ознаке да је полицијско возило, није познато, међутим оно што се могло закључити из понашања саобраћајаца на снимку јесте то да су сачекали да се разиђу пролазници, па су се „бацили у акцију“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док је један саобраћајац држао стражу, његова колегиница је са задњег седишта аутомобила извадила нешто налик на белом папиру и чучнула код задње таблице. У први мах није баш било најјасније о чему се ради, али када се удаљила од регистрационе ознаке могло се видети да је таблица остала прикривена тим истим папиром, највероватније како га не би уснимило „Око соколово“ будући да је реч о очигледно непрописном паркирању.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Питали смо МУП да ли знају о чему се ради, а једино што смо успели да сазнамо је да је против полицајке покренут дисциплински поступак и да ће се према њој поступати у складу са Законом о полицији, на основу чега се може закључити да је непсретно скривање од колега милицајаца оно што смо имали прилике да видимо на снимку.

Овакав поступак полицајаца изазвао је различите коментаре код корисника друштвених мрежа. Док су једни говорили како су „и они људи“, други су коментарисали како је необично то да саобраћајац вози таквог BMW-а, други саветују полицајце да не чине то јер би колеге милицајци могли да позову Паркинг сервис, а ови полицију, те да би могло доћи до проблема, док други једноставно поручују да „Око соколово бога не моли“ и да ће овај снимак сачувати када их следећи пут заустави саобраћајна полиција.

Извор: nova