Свет

Хорор! ПОЗНАТА ГЛУМИЦА ПРОНАЂЕНА МРТВА ПЕТ ДАНА НАКОН ШТО ЈЕ ПРИЈАВЉЕН ЊЕН НЕСТАНАК

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Америчка глумица Линдси Перлман (43), позната по улогама у ТВ серијама „Chicago Justice“ и „Empire“, пронађена је мртва у Лос Анђелесу у петак, неколико дана након што је пријављен њен нестанак.

„Данас око 8 сати и 30 минута полицајци у подручју Холивуда одговорили су на позив за истрагу смрти у Авенији Френклин и Авенији Норт Сијера Бонита. Мртвозорничка служба округа Лос Анђелес је потврдила је да се ради о Линдси Ерин Перлман“, наводи се у саопштењу лосанђелешке полиције. Узрок смрти засад није познат, преноси ЦНН.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њени пријатељи и породица раније су пријавили њен нестанак и затражили помоћ јавности у проналажењу кад се 13. фебруара није вратила кући. Последњи пут је виђена у Холивуду, неколико километара од места где је пронађено њено тело, наводи полиција.

Њена сестрична Савана Перлман потврдила је вест на Твитеру написавши: „Дубоко сам тужна што могу да известим да су пронашли Линдси, а било је прекасно. Немам других информација о месту или околностима.“

„Полиција је пронашла Линдси. Она је преминула. Ја сам сломљен“, написао је глумичин супруг Венс Смит у објави на Инстаграму.

Перлман је дипломирала наThe Second City Conservatory, наводи се на њеној званичној интернет страници, а била је активна у позоришној заједници у Чикагу пре него што се преселила у Калифорнију како би наставила своју глумачку каријеру.

Њене телевизијске улоге укључују улоге у серијама „Chicago Justice“, „Empire“, „Selena: The Series“, „The Ms. Pat Show“, „Sneaky Pete“, „American Housewife“, „Vicious“ и „General Hospital“.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Курир.рс/Index.hr