Свет

ХРВАТСКА МАНЕКЕНКА ДИГЛА УЗБУНУ У НЕМАЧКОЈ ПОЛИЦИЈИ: Управо сам срела исту особу као Матеј Периш

Фото: Фејсбук принтскрин

Док акција проналаска хрватског држављанина Матеја Периша, који је нестао у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године, не престаје на територији Београда и околине, интернационални модел из хрватске објавила је данас на Инстаграму шокантну тврдњу – да је Матеја видела у Минхену!

Она је у својој стори објави написала да је у главном граду Баварске уочила мушкарца који је, како тврди, „исти као он“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Управо сам се сусрела са особом која изгледа исто као он три пута у центру Минхена – написала је менекенка мислећи на Матеја Периша.

Она се у истој објави претходно распитала да ли неко зна колико је висок Матеј Периш.

– Да ли неко може да ми каже колико је висок Матеј Периш? Дечко којег сам срела је моје висине, око 183, можда и виши – навела је она.

Извесно је да ће немачка,као и полиције Србије и Хрватске одмах проверити све наводе јер објава манекенке изгледа веома озбиљно и уверљиво.

Хрватска манекенка даље у својој објави открива шта је тај мушкарац за ког мисли да је Периш радио у тренутку када га је видела, још једном наглашавајући да је исти као Матеј Периш.

– Сконтала сам да је исти када је стајао испред бившег ресторана „Опатија“ и дизао новац са банкомата.

Она је замолила све да уколико знају колико је Матеј Периш висок да јој се јаве путем поруке на Инстаграму.

– Да не буде забуне, уколико је неко упућен нек ми јави у дм. Да бих ја могла да контактирам надлежне органе – пише манекенка у стори поруци на Инстаграму.

Извор: Курир.рс