Свет

Језиво! ГЛАВНА ТЕМА И ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ: Ево шта је све предвидела за Путина у 2022. години!

Фото: Јутјуб

БЕОГРАД – Вангелиа Пандева Гуштерова, познатија као Баба Ванга је у својим предвиђањима за 2022. годину наводно споменула и руског председника Владимира Путина.

Бугарска пророчица пореклом из Северне Македоније, за коју се верује да је предвидела многе догађаје, имала је и предвиђања и за ову годину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Баба Ванга је постала позната тек након смрти, а њена наводна предвиђања која су се обистинила односе се на терористички напад 11. септембра 2001. године на Куле близнакиње у Њујорку.

Наводно је прорекла чак и своју смрт 11. августа 1996. године, Други светски рат, а верује се да јој је чак и омражени диктатор Адолф Хитлер дошао у посету, али је изашао разочаран из њене куће зато што му је прорекла неславан крај рата.

Предвидела је наводно и многе друге катастрофе, а и након смрти Вангиних пророчанстава прибојавају се многи људи. Прорекла је и рат између муслимана и Европљана, да ће далеке 2088. године доћи нова болест од које ће људи почети брзо да старе, али 2097. ће та болест бити побеђена.

Другом половином 21. века владаће комунизам, а моћи ће да се узгајају и људски органи.

Наводна предвиђања Баба Ванге за 2022. годину:

– Напад на Владимира Путина. Ванга је предвидела напад на руског председника, али то не значи његов крај.

– Пад метеорита. Проценила је судар великог метеорита са Земљом.

– Економска криза. Државе које имају долар као валуту биће највише погођене кризом.

– Климатске промене. Предвидела је разне климатске промене, а глобално отопљење представиће наредне године велику пријетњу флори и фауни.

– Болест Доналда Трампа. Његово здравље ће бити лошије, а говорила је и о мистериозној болести с озбиљним последицама на његово уво и мозак.

– Краљица Елизабета. Према њеним предвиђањима, краљица Елизабета наводно ће изгубити битку за живот и препустити трон сину Чарлсу.

– Побуна у Северној Кореји. Становништво Северне Кореје устаће против вође Ким Џонг-уна.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Story.hr