Србија

ЈЕЗИВО! Урађена истрага ПОРУКА Матејевих пријатеља: Ево шта се десило са меморијом – “једна ствар је ЧУДНА”

Фото: Фејсбук принтскрин

Матејев отац Ненад каже да његов син сигурно није намеравао да скочи у воду својевољно

Младен Мијатовић објавио је јуче најновије информације из истраге о нестанку Матеја Периша, тврдећи да је млади Сплићанин са другарима, пре доласка у Београд набавио сиинтетичку дрогу, спид, као и да су то конзумирали кобне вечери пре одласка у клуб “Готик”. Такође, Мијатовић је навео није први пут да Матеј нестане из клуба и да су се раније дешавали слични испади, када га није било по 15 сати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– То је доказ да им дрогу нико није сипао у пиће, већ су је сами набавили, а ко се те ноћи дрогирао, још увек није утврђено – навео је Мијатовић.

Ненад Периш, отац Матеја, демантовао је овакве наводе, тврдећи да он најбоље познаје свог сина:

– Апсолутно није истина да је користио дроге, то сам више пута говорио. Такође, није истина да је нестајао од куће од изласка, ваљда бих ја као отац знао за то. Стварно не знам одакле те информације. Са полицијом сам се последњи пут чуо у петак, нису ми ништа тако рекли. Рекли су ми да је урађена истрага порука Матејевих пријатеља, хтели су да истраже и меморију Матејевог телефона, али у томе нису успели – истакао је и додао:

– Мени је јако чудно то са сигналом мобилног телефона. Он је ухваћен само једном код Великог ратног острва, да би се ухватио сигнал, телефон мора бити негде на површини, ако се повезује са кретањем Матеја, значи и да је он био негде на површини. Не знам шта паметно да кажем. Истрага је проширена и на Смедерево и Панчево, полиција даје све од себе – рекао је он.

Он је закључио да Матеј није сигурно намеравао да скочи у воду својевољно:

– Да је хтео да скочи у воду, скочио би чим је изашао из клуба, не би изашао у мајици, трчао, заустављао такси, он је хтео негде да стигне – закључио је Ненад.

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Мондо