Србија

Катастрофа! НАВИЈАЧИ НОВАКА ЂОКОВИЋА ОЧАЈНИ: Надалов тренер ликује – „Србин нема излаз“

БИО је отписан, размишљао је да заврши каријеру, Новак Ђоковић је размишљао само о Александру Звереву и Данилу Медведеву, а онда се појавио фамозни Мелбурн и Рафаел Надал је отишао опет у висине.

Неочекивано Шпанац је опет тенисер о коме се највише прича, ГОАТ који је једини освојио 21. гренд слем, Роџер Федерер и Новак Ђоковић имају по 20. И како ствари стоје, Надал ће и на Ролан Гаросу бити главни кандидат за трофеј.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јуче се појавила информација да у Париз неће моћи нико ко се не вакцинише. Одмах су кренула нагађања шта ће бити са Ђоковићем. Према изјави еминентног шпанског новинара Хосе Мануела Амороса Србин не намерава да се вакцинише у скорије време, што значи да га нећемо гледати ни на Ролан Гаросу.

Шпанци већ трљају руке. Карлос Моја, тренер Рафаела Надала, ликује, што се може видети у изјавама за шпанске медије, где истиче да је Новакова каријера у опасности.

– Не мислим да је 21. гренд слем титула Надала приморала Ђоковића да се вакцинише. Ако се Новак не вакцинише, у озбиљној је опасности да више не игра ниједан гренд слем и одустао би од тога да настави каријеру за коју је толико радио и борио се. Мислим да Ђоковић није против вакцине, али је одлучио да је не прими. Његова каријера је у озбиљној опасности ако се не вакцинише – навео је Моја и оставио Ђоковићеве навијаче у очају.

Моја, некадашњи освајач Ролан Гароса и први тенисер света, као тренер је са Рафом дошао до укупно седам гренд слем титула и немају намеру ту да се зауставе.

– Рафин велики циљ за ову годину је Ролан Гарос и морамо да учинимо све што је могуће да тамо стигне на најбољи могући начин. Ако је здрав, он је један од фаворита, али има још неколико месеци и многих догађаја између тога.

Подсећања ради, Новак Ђоковић је јуче био гост код председника Србије Александра Вучића и поручио је да ће наредних дана изаћи са комплетном причом у јавност, када ће бити много јасније и шта ће се дешавати у наставку каријере тренутно првог играча света.

 

 

Извор: Новости.рс