Православље

ЛЕЖАЛА 2 ДАНА У МРТВАЧНИЦИ, ПА ОЖИВЕЛА! НЕВЕРОВАТНА ИСПОВЕСТ муслиманке која је прешла у ХРИШЋАНСТВО

Фото: Pixabay.com

Муслиманка, проглашена мртвом, лежала је у мртвачници у главном граду Русије, Москви, цела два дана. Одједном, оживела је и скинула са себе болничку одећу.

Према сведочењу Сабине (како се ова жена зове), док је лежала у мртвачници окружена лешевима, имала је визију дрвета које расте на врху бунара. Из стабла тога дрвета, грана се померила према њој и претворила се у месо и Сабина је зачула речи: „Ако ухватиш моју руку, вратићу те у живот.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сабина је урадила како јој је речено. Тада се пробудила и зачула глас доктора који су тражили њен леш. „Жива сам. Не брините“, узвикнула је преплашеним докторима. Медицинско особље јој је понудило одећу, храну и воду; затим су јој организовали превоз до болнице за истраживања у склопу московског универзитета, где је отпутовала у средишњу Азију како би посетила свог сина који је био у затвору.

Пренеражени доктори нису могли да објасне како је Сабина оживела након што је провела два дана у коми, а након тога још два дана у мртвачници. Када се вратила у свој дом негде у средишњој Азији, ова жена је имала још једно велико изненађење за своју породицу.

„Морам још негде да одем“, рекла је својим ћеркама. Кренула је у пентекостну цркву и спремно објавила своју веру у Исуса Христа, тако напуштајући дотадашњу муслиманску веру. Рука која ју је подигла из болничке одоре у мртвачници и вратила је у живот, непорециво припада Исусу.

Зато га је тако спремно прихватила након што се вратила кући, као захвалност за његову спасоносну милост. Након што је рекла својој деци (шесторо ћерки и сину) како се вратила у живот, сви су се преобратили у хришћанство. Прошле године Сабина, која сада има 63 године, сведочила је преобраћењу своје деведесетдвогодишње мајке и сестрића у хришћанство.

Недуго затим, Сабинина најстарија ћерка, која је и овог лета била врло скептична према хришћанству, окренула се Исусу.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Srbija Danas