Спорт

НАДАЛ ИСПРОЗИВАО НОВАКОВУ ПОРОДИЦУ: Наша фамилија је нормална а погледајте Ђоковиће

Фото: Твитер принтскрин

Ривалство Новака Ђоковића и Рафаела Надала највеће је у историји тениса и када узмемо у обзир титуле и број међусобних дуела.

Иако су се током година њих двојица поштовали, чини се д ау последње време постоје одређене варнице, поготово после ситуације коју је Новак прошао у Аустралији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рафин стриц и његов бивши тренер, Тони Надал говорио је у интервју за „Ла Вангардија“, о утицају породице и окружења на стварање шампиона и том приликом упутио не баш лепе речи.

На констатацију новинара да се Рафаел Надал не би нашао у ситуацији као Новак Ђоковић у Аустралији јер је лепо васпитан, Тон је рекао да окружење није гаранција успеха и навео пример Новака Ђоковића

„Дозволите ми да појасним… Погледајте шта је Ђоковић све освојио са онаквим окружењем. У сваком случају, фамилија Надал је нормална и увек ће бити. Почевши од мог брата Мигела Анхела који је играо за Барселону, рекао је Тони Надал и шокирао тениски свет“, рекао је Надал.

Тони је поручио и да је веровао да ће постати сјајан играч, али није ни сањао да ће освојити 21. гренд слем и прескочити чувеног Пита Сампраса. Он се ту зауставио, пошто није желео да га превише хвали и назива „генијем“, али верује да ће његовом наследнику Карлосу Алкаразу бити много лакши пут, једног дана када се велика тројка повуче.

Извор: Нова