Спорт

НАДАЛ ШОКИРАО СВЕТ! Послао поруку Ђоковићу после признања да се неће вакцинисати!

Новак Ђоковић је пре неколико дана за ББЦ признао да нема намеру да се вакцинише против короне уколико то буде услов за играње на турнирима, па ни по цену да не такмичи на гренд слемовима

Новак Ђоковић ће у понедеља не пре 18 часова одиграти први меч у овој години против Лоренца Мусетија. С друге стране, његов велики ривал Рафаел Надал игра у Акапулку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шпански тенисер се огласио први пут након што је наш ас рекао да ће жртвовати трофеје, али да се неће вакцинисати.

– Био он вакцинисан или не, добро би било да Новак поново заигра. Ако Ђоковић може да игра гренд слемове без вакцинације, добродошао је – казао је Надал и изненадио навијаче првог тенисера света, с обзиром на то што пре неколико недеља када су га Аустралијанци депортовали јер није вакцинисан, није био уз Новака.

– Одлука о вакцинацији утицаће на његово наслеђе да ли може да игра или не. Не знам да ли ће то утицати на гренд слемове. Свако доноси своје одлуке и мора да живи са њима. У том смислу, надамо се да ц́е се ситуација са пандемијом у сваком погледу побољшати и да више неће бити смртних случајева – на крају је Надал морао мало да прозове првог тенисера света.

Надал ће такмичење у Акапулку почети против Дениса Кудле, док ће Ђоквоић у понедељак вече играти против Лоренца Мусетија у Дубаију – не пре 17.30 часова.

Такође, Ђоковићу је овог понедељка одузето 2.000 бодова са прошлогодишњег Аустралијан опена и сада прво место није више у његовим рукама.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс