Регион

НЕНАД ПЕРИШ КРОЗ СУЗЕ: Хвала Богу да је пронађен

„Из свег се срца радујем“

Ненад Периш, отац Сплићанина Матеја Периша, који је нестао 30. децембра у Београду, заплакао је вечерас када је чуо вест да је пронађен нестали младић Алекса Станковић (21).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Хвала Богу да су дете нашли! Нека славе и у љубави и здрављу живе загрљени до краја живо тако – рекао је у емотивној изјави Ненад Периш.

Како је рекао Ненад Периш, из свег срца се радује јер је једна мајка нашла своје дете.

Алекса је полицајцима рекао да је мајци најавио да иде од куће и да је добровољно отишао. Младић је изнајмио стан да дан на Врачару и намеравао је да отпутује у Канаду. Никоме се није јављао.

Како је вечерас саопштио МУП, интензивним оперативним радом припадника МУП-а, ПУ Крушевац и ПУ Београд, младић је лоциран у стану на Врачару где је пронађен у добром и стабилном здравственом стању.

Како је изјавио полицији, својевољно је отишао од куће, а не под присилом. Полиција у сарадњи са надлежним службама наставља рад на овом случају.

Алекса је нестао 28. децембра. Са собом је понео све дипломе, сведочанства, сва документа, због чега мајка мисли да је отишао негде у иностранство, да му је неко понудио посао јер је одличан познавалац компјутера.

Оставио јој је и поруку на компјутеру да иде у иностранство да ради, да му та фирма за коју је радио нуди посао, смештај визу, да му је све обезбеђено.

Извор: Телеграф/srbijadanas.com