Србија

ОГЛАСИЛА СЕ АЛЕКСИНА МАЈКА: Након што јој је син пронађен, изустила је само ово

Фото: Фејсбук принтскрин

Припадници Министарства унутрашњих послова потврдили су да је Алекса Станковић, чији је нестанак пријављен 28. децембру 2021. године у Полицијској управи у Крушевцу.

„Интензивним оперативним радом припадника МУП-а, ПУ Крушевац и ПУ Београд, младић је лоциран у једном стану на Врачару где је пронађен у добром и стабилном здравственом стању“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је изјавио полицији, својевољно је отишао од куће, а не под присилом. Полиција у сарадњи са надлежним службама наставља рад на овом случају.

„Блиц“ је контактирао и са мајком Оливером која нам је рекла да је из медија сазнала да јој је син пронађен.

– Верујте, покушавам све време да добијем полицију. Нико ми се не јавља. Знам колико и ви – казала је за „Блиц“ и додала:

– Ја сам у изолацији, имам температуре плус 40, али верујте све то није важно, само да је добра вест.

Подсетимо, Алекса је нестао 28. децембра 2021. године. Са собом је понео све дипломе, сведочанства, сва документа, због чега мајка мисли да је отишао негде у иностранство, да му је неко понудио посао јер је одличан познавалац компјутера.

Оставио јој је и поруку на компјутеру да иде у иностранство да ради, да му та фирма за коју је радио нуди посао, смештај визу, да му је све обезбеђено. За Алексом је била расписана потерница.

Извор: Блиц