Србија

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ДЕВОЈКЕ КОЈУ ЈЕ НАПАО БАТИНАШ: Ћерка ме позвала у поноћ – ТАТА ПОМАГАЈ ЧЕДА МЕ УБИ

„То вече сам ћерку довео у Шабац код другарица да изађу у неки кафић. Договорили смо се да ће остати до поноћи и да ћу ја бити будан да дођем по њу кад ме позове, јер није смела сама да иде кући. Ја сам седео код куће, чекао њен позив и она ме позвала око поноћи плачући ми рекла: тата долази молим те Чеда ме уби.“

Овако започиње причу Маленко Комановић, отац нападнуте девојке, коју је према тврдњама малолетне К.К., Чедомир Срнић ударио флашом у главу у једном ноћном клубу у Шапцу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„У тренутку се прекинула веза а ја сам избезумљено одмах кренуо за Шабац. Жени сам рекао да позове полицију. Када сам дошао до Старог града, зауставила ме саобраћајна полиција, због алкотеста. Ја сам им објаснио да ми је дете у опасности и да су је напали. Када су ме након контроле пустили, код мостића на Старом граду, видео сам Чедомира који је ишао од Саве ка граду. Ја сам зауставио ауто, и кренуо ка њему. Тада ме је видео и побегао на другу страну. Звао сам полицију која ме је претходно ту заустављала, покушавајући да им објасним да је то дечко који је напао моју ћерку. полицајци нису реаговали, отишли су са Старог града а нападач је побегао. Касније је стигла полиција, покушавали су да га нађу, али те вечери нису успели“, објашњава Маленко Комановић.

Отац нападнуте седамнаестогодишњакиње, каже да тај тренутак када је видео ћерку након напада никада неће заборавити. Истиче да је она те вечери била изузетно узнемирена и уплакана. Све то Маленко препричава кроз сузе.

„Када сам се срео са ћерком, она ми се бацила у загрљај, сва уплакана говорећи ми „тата не дај ме ником“. Таман сам мислио да смо успели да се вратимо у нормалу, поново нам се ово дешава. Моје дете и моја породица имамо велики проблем са Чедомиром. Два пута смо пријављивали полицији узнемиравање које смо трпели. Полиција не реагује, и част изузецима, али мислим да не можемо да се ослонимо на полицијску заштиту. Овог пута нећу одустати док се не реши овај случај. Мислио сам да ћемо успети да решимо, да ће неко реаговати, међутим очигледно да се не завршава тако лако. Овог пута ћу ићи до краја како би насиљу стали на пут“, закључује Маленко Комановић.

Маленко наводи да је захвалан свим људима који његовој ћерки и његовој породици пружају подршку, а такође истиче да је те вечери неколико девојака стало у заштиту његове ћерке након инцидента, те да је и обезбеђење ноћног клуба професионално реаговало и нападача одмах избацило напоље.

Извор: Ђ. Мијаиловић/podrinske.com