Спорт

Ово ће га разбеснети! ШПАНАЦ НАПАО НАДАЛА ЗБОГ ЂОКОВИЋА! Једну ствар не може да му опрости!

„Фреј Јосефо“, познати шпански песник и сатиричар ошто је ударио по Рафаелу Надалу после освајања Аустралијан опена

Губио је Рафарл Надал од Данила Медведевда у бори за титулу, био у минус два сета, али се вратио у жибот и на крају освојио 21. гренд слема.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Земљак га је подсетио да можда не би било тако да су Аустралијанци дозволили Новаку Ђоковићу да се такмичи.

– Честитам Надалу на титули на Аустралијан опену. Надам се да ће Рафа у делу захвалности уз породицу, тренера, физиотерапеута, техничког особља имати и владу Аустралије, која је Новака Ђоковића склонила са пута – навео је сатиричар.

Шпанац је поменуо и Новакову честитку Рафи, каже да је Ђоковића џентлмена, па су га многи напали.

Огласио се и подсети на једну песму коју је написао када је Надал освојио злато на Олимпијским играма у Рију, у дублу.

– Сада када ме вређају и називају антишпанцем зато што сам критиковао став Рафе Надала у вези са третманом који је влада Аустралије имала према Ђоковићу, желим да се сетим ове оде коју сам написао када је Рафа освојио злато на Олимпијским играма у Рију – написао је сатиричар уз цитирање кратке песме која велича Рафу као момка који проноси славу, заставу и химну Шпаније.

– Чињеница је да је Надал невероватан као тенисер, као стандард наше нације, као спортиста, као пример пожртвовања, карактера и доброг рада. Али он је човек, а не божанство, није непогрешив – не може да опротис Надалу што је био уз владу Аустралије, а не уз Ђоковића.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс