Србија

ПОСЛЕ КРСТИЋА ПАО ЈЕ И ОН: Напокон ухапшен батинаш са мацолом

За Вучићеве батинаше и мафијаше је данас неки лош дан, прво му је ухапшен у Јајинцима један од најближих неформалних сарадника Војкан Крстић, а шабачка полиција је након тога експресно успела да пронађе и свог „познаника“ Чедомира Срнића из Шапца (издржавано лице из буџета по СНС основу) коме је одређен притвор 30 дана због бруталних напада на Србе и Српкиње по политичкој основи.

Последњих инцидент режимског Срнића (30) је био онај када је с леђа напао малолетну девојку у кафићу и разбио јој стаклену флашу у главу, а затим кукавички побегао, али шабачки начелник полиције никако није могао да уђе у траг свом старом познанику због чега је огорчени народ јуче и протестовао испред зграде полиције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Девојка је са својим друштвом била у кафићу. Срнић јој је пришао с леђа, узео празну стаклену флашу и неколико пута је ударио по глави. Након напада ухватило га је обезбеђење које је позвало полицију. Он је успео у једном тренутку да им се измигољи и побегне“, објашњава саговорник и наводи да је Срнић бивши дечко малолетне жртве.

Након протеста народа, полиција је успела да нађе и приведе Срнића, а тужилац му је одредио притвор до 30 дана да не би утицао на сведоке.

Извор: Медији/Србин.инфо