Свет

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ПОЗНАТЕ ГЛУМИЦЕ ЈЕ ЧИСТ УЖАС: Славни отац ју је СИЛОВАО дан пре венчања, 10 година су били у вези

Pixabay.com

Током година, најпознатија водитељка на свету Опра Винфри у своју емисију доводила је госте који су откривали своје најдубље и најпотресније тајне које су јавност остављале без текста. Ипак, једна од прича посебно је остала запажена, а реч је о некадашњој дечјој звезди Мекензи Филипс која је у стравичној исповести открила ствари због којих су се људи згрозили.

Наиме, славна водитељка је пре неколико дана прославила 68. рођендан, а том приликом страни медији су се присетили неких од најупечатљивијих тренутака из њене каријере, а управо се признање скандалозне звезде нашло на самом врху листе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У холивудским круговима нашла се због свог оца, Џона Филипса, чувеног мутичара из тада познатог бенда The Mamas & the Papas, а онда се појавила у Америчким графитима и дечјој хит серији One Day at a Time.

И док се славни Џон многима чинио као доброћудни рокер, истина је била сасвим супротна. Наиме, Мекензи је у исповести признала да је управо са оцем била у инцесту. Тврдила је како је све настало због проблема са дрогом које су имали и она и њезин отац.

„Вече пре мог венчања, мој отац је дошао одлучан да то спречи. Ја сам прогутала гомилу таблета, а и тата је узео тону свега и свачега. На крају сам се ја онесвестила на татином кревету“, рекла је Мекензи.

„Мој отац је био човек који није знао за границе. Био је пун љубави, а болестан од дроге. Пробудила сам се те ноћи из несвести и установила да имам сексуални однос са властитим оцем. Да ли се то догађало и пре? Не знам. Само знам да сам тада први пут тога била свесна. На тренутак сам била у свом телу, у тој ужасној истини, а онда клизнула натраг у несвест“, рекла је и шокирала свет.

Отац јој је преминуо осам година пре него што је скандалозне информације одлучила јавно да исприча, а данас жали што је то учинила на такав начин.

„Једном када је наша тајна изашла на видело, све је измакло контроли. Али, једино што бих заправо променила је начин на који је моја породица за све сазнала. Требало је да их боље припремим да ћу све ово да објавим“, рекла је једном.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mackenzie Phillips (@mackphillips)

У својој аутобиографији Мекензи је описала и турбулентно детињство, а и признала је како јој је отац понудио кокаин када јој је било само 11 година. Како је и сама изјавила, у сексуалној вези су били пуних десет година, а прекинула је након што је остала трудна. Није била сигурна ко је отац детета, а управо јој је тата платио абортус.

Извор: zena.blic.rs