Србија

ПРОГНОЗА! Данас променљиво облачно, могућа киша и јак ветар! Ево када нам стиже промена времена!

Временска прогноза за недељу 13. фебруар.

Време у Србији

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На северу и западу Србије променљиво облачно са сунчаним периодима, у Подрињу и на западу Војводине ујутро и пре подне локално је могућа краткотрајна појава кише и снега. У осталим крајевима умерено до потпуно облачно, пре подне на истоку, а после подне на југозападу, југу и југоистоку понегде с кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју повремено јак, а на југу Баната и са ударима олујне јачине.

Јутарња температура од -4 до 3 степена, највиша дневна од 6 до 10 степени.

Време у Београду

У Београду ујутру на рубу града око -3 степена, у центру око нуле. Поподне нешто више облака и температура до 7 степени, уз кошаву.

Изгледи времена за наредне дане

У понедељак у већем делу претежно сунчано, осим на југу и истоку Србије, где ће се задржати умерено до потпуно облачно, понегде с краткотрајном кишом. Кошава у слабљењу. Температуре од -3 до 15 степени.

У уторак претежно сунчано и топлије. Најнижа температура од -2 до 6, а највиша од 12 до 18 степени. Увече и у току ноћи са запада наоблачење с кишом, на високим планинама и са снегом.

У среду умерено до потпуно облачно, местимично с кишом, на високим планинама и са снегом. После подне престанак падавина. Најнижа температура од -1 до 7, а највиша од 10 до 15 степени.

До недеље променљиво облачно са сунчаним интервалима, суво и натпросечно топло. Крајем периода у свим крајевима пролазно наоблачење с кишом, на планинама са снегом.

 

 

 

 

 

 

Извор: rs.sputniknews.com