Србија

Шеклер шокирао све: ОВА ПАНДЕМИЈА ЈЕ БОЖИЈА КАЗНА! Понашамо се као идиоти!

Тешко можете некога заразити уколико сте асимптомачни

Др Миланко Шеклер је данас рекао да се слаже са доктором Предрагом Коном, али уз једну напомену. Такође је објаснио шта је стелт омикрон, зашто брзи тестови могу да погреше и открио да сматра да је „ова пандемија Божја казна“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја се слажем са доктором Коном, све иде у добром правцу, али треба задржати опрезност. Пандемија јесте при крају и биће готова за вакцинисане који су прележали корона вирус једанпут или двапут, и даље нам фали од 35 до 40% вакцинисаних – рекао је др Шеклер у „Уранку“ на К1 телевизији.

Др Шеклер сматра да је ова пандемија Божја казна.

Ово је Божја казна, казна природе, јер се понашамо као идиоти јер нам је новац постао најбитнији. Важно нам је само да свуда путујемо и све једемо, уништавајући природу и истребљавајући животиње, у којима се налази још 100 хиљада непознатих вируса – испричао је др Шеклер.

Објаснио је и зашто брзи тестови дају лажни резултат.

– Брзи тестови не дају лажно позитивне резултате, али дају лажно негативне уколико нема довољно вируса и зато је идеално да се узорак узме у првих пет дана болести. Ако узмете од 30 до 50 хиљада честица вируса у брису, тест ће бити позитиван, али ако узмете само 5-10 вирусних честица биће негативан. ПЦР тест би и за 5-10 вирусних честица рекао је да сте позитивни, је ПЦР мери на хиљадите делове милиметра, а брзи тест центриметре – рекао је др Шеклер и надовезао се:

– Изашли су радови да и особа која има око 33 ЦТ-вредност вируса у себи јесте заражена, али не може некога да инфицира. Тешко можете некога заразити уколико сте асимптомачни.
Он је објаснио шта је стелт омикрон.

– Стелт значи нешто невидиљиво и то не мења суштину омикрона. То „стелт“ је направило заблуду да се омикрон не може дијагностиковати, што апсолутно није тачно. Био је довољан један ПЦР тест да видите да ли је у питању омикрон или делта сој, а разлика код стелт омикрона је то што је потребна додатна анализа да би се открило који сој је у питању, омикрон или делта.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс