Спорт

Сјајна вест! ПОЛИТИЧАРКА ЗОВЕ НОВАКА! Ево где ће играти, не мора да се вакцинише!

Новак Ђоковић је отворено признао да је спреман да не игра на највећим турнирима уколико је вакцинација услов да се такмичи на њима

Наравно, многи су га експресно осудили због овога, али није ни мали број оних који је подржао првог тенисера света.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође, Валентина Вацали, подсекретарка за спорт Италије, рекла је за „Републику“ да Новак слободно може у Италију да дође и игра на турниру серије 1000 без вакцинације.

– Што се тиче тениса, „појачани“ зелени сертификат није предвиђен. Ако Ђоковић жели да дође и игра, он ће то моћи да уради – истакла је Вацали.

Новак није могао да се такмичи на првом гренд слему у сезони, Аустралијанци су га депортовали иако је имао визу и изузеће, али су направили цирксу када је први тенисер света стигао у Мелбурн, малтретирали га 11 дана и на крају протерали.

Након што је признао да је спреман да не игра јер не жели да се вакцинише питање је где ће се такмичити до краја сезоне. Ђоковић ће наредне недеље играти у Дубаију, а сада је потврда о гостопримству стигла из Италије.

Ђоковић моћи слободно да дође у Рим и игра турнир који је на програму од 2. до 15. маја. Видећемо да ли ће му пре тога Американци дозволити да игра на Индијан Велсу и у Мајамију.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс