Спорт

СКАНДАЛ! Твитер увео дозволу да се Новак Ђоковић вређа на националној основи

НОВАК Ђоковић је свашта проживео од почетка 2022. а нови ударац задала му је једна од најпознатијих друштвених мрежа на свету.

Ђоковић је од 5. до 16. јануара боравио у Аустралији, делом у хотелу за имитранте, делом слободан, а делом на два суђења, да би га на крају одлука министарства за имиграције Алекса Хоука протерала из поменуте земље јер је проглашен „особом опасном по здравље и безбедност“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најбољи тенисер света је током тих дана доживео хиљаде увреда на друштвеним мрежама, показало је недавно истраживање, али изгледа да се оне најстрашније – више не санкционишу.Бар тако тврде поједини Нолетови навијачи који су надлежној служби Твитера пријавили неке од непримерених порука, а одговор је био „Није уочено никакво кршење правила“.- Имате веома ниске стандарде, Твитер подршко, написала је једна навијачица српског аса и као доказ приложила за шта је све пријавила корсника те друштвене мреже, „Ашифа“.

А пријавила га је јер је писао и следеће:- Најпре, (Новак) није најбољи свих времена, то је Роџер (Федерер) или Бјерн (Борг). Он је српски пас из породице свиња, убица. А поврх свега је идиот. – Новак је Србин из фамилије убица, било би добро да га је Аустралија, поред смештања у затвор, још мало и пребила. Идиот треба да остане у оној ус*** Србији и игра тенис онлајн.- Требало је да „глупасовић“ умре у некој од српских болиница!

Иако су сви ови твитови уредно пријављени, Твитер подршка је поменутој корисници јавила:- После прегледа постојећих информација, желимо да вам кажемо да корисник Ашиф није прекршио наша правила. Знамо да ово није одговор који сте очекивали, али ако тај налог прекрши неке наше смернице у будућности, обавестићемо вас.

 

 

Извор: Новости.рс