Србија

Шок! ОТКРИВЕНО КАКО ЈЕ ПОЛИЦИЈА ПРАТИЛА МАРЈАНОВИЋА: Ево шта је било постављено под Зоранов аутомобил

Јучерашње суђење Зорану Марјановићу, оптуженом да је 2. априла на насипу Црвенка у Борчи убио супргу Јелену Марјановић, изазвало је праву буру, а на рочишту је обелодањено да су сви чланови породице Марјановић месец дана после Јеленине смрти стављени на мере!

Један од Зоранових бранилаца, адвокат Никола Думнић, навео је да постоји извештај МУП од 30. маја 2016, у ком се наводи да су аутомобили чланова породице озвучени, као и њихова кућа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Наш брањеник и сви чланови његове породице су прислушкивани и тајно праћени, али у предмету нема нити транскрипата, нити извештаја о резултатима мере тајне пратње – рекао је Думнић, наводећи да су Марјановићи под надзором били месецима, али да није откривено ништа што их доводи у везу са злочином.

У документу у који је Курир имао увид, наводи се да је Виши суд у Београду одобрио меру тајног надзора над Зораном, његовим покојним оцем Владимиром, мајком Зорицом, братом Милошем, његовом супругом Милицом, као и кумом породице, Вером Вукомановић. Такође, наводи се и да је под „мерцедес“ породице Марјановић одобрено постављање ГПС уређаја за праћење.

– У аутомобил је постављен и уређај за тајно аудио снимање разговора унутар возила – објашњава наш извор.

Интересантно је и то да је кума породице Марјановић, Вера Вукомановић, била под тајним надзором полиције.

– Вера је породична кума Марјановића и у њиховој кући је третирана као члан породице. Малтене је живела с њима. Она је била и сведок на суђењу Зорану Марјановићу и описала је последњи дан Јелене Марјановић у тој кући – подсећа извор.

Како даље наводи Вера је кобног 2. априла 2016. била код својих кумова.

– На саслушању у тужилаштву је рекла да је атмосфера у кући била свечана, јер је тог дана Урош Марјановић, Зоранов син из првог брака положио вожњу, а потом је описала шта је који члан породице радио – подсећа извор.

– Дошла сам тог јутра у кућу, купила сам успут хлеб. Зорица је већ била будна када сам дошла, док су остали спавали. Пробудиле смо Уроша јер је тог дана требало да полаже вожњу. У међувремену је устао и Владимир, па смо он, Зорица и ја пили кафу, ја сам успут пеглала – испричала је Вера, наводно, како је протицало уобичајено јутро у дому у ком су, осим Зорана, Јелене и њихове ћерке, живели и Зоранови родитељи Владимир и Зорица, његов брат Милош и снаја Милица, као и син из првог Зорановог брака.

Вера Вукомановић тада је на саслушању рекла и да се Урош, срећан што је положио вожњу, вратио кући око 13.10 сати.

– Ушао је у собу и пробудио Јелену и Зорана. Придружили су нам се, пили смо кафу. Сећам се да је Јелена рекла да треба да се части дете јер је положило вожњу. Сви су му дали мало пара и он је отишао у кафић да части друштво – рекла је наводно на саслушању у октобру 2017. године Вера Вукомановић.

Она је тада навела и да су потом Јелена, Зоран и њихова ћерка отишли на насип да певачица трчи, али и да су се њих две последњи пут чуле у 16.42, непосредно пре времена за које је у оптужници наведено као време смрти, односно око 17 часова.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс