Србија

Шок! ПЕРИШ ДОБИО ПОРУКУ С НЕПОЗНАТОГ БРОЈА! Наћи ћеш живог сина!

Периш је и даље у Београду. Супругу и две ћерке није видео скоро два месеца. Како сам тврди док је у Србији гаји наду да ће наћи сина

Матеј Периш (27) из Сплита нестао је у ноћи између 30. и 31 децембра прошле године, а његов отац Ненад већ 50 дана тражи сина и како сам тврди „биће велико изненађење, ако га живог нађе“, преноси Телеграф.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У уторак ми је стигла порука са мени непознатог броја. Ту је само писала адреса, а пошиљалац ми је тврдио да ако одем тамо наћи ћу живог сина јер га он виђа. У њој није писао град, па сам морао да зовем и хрватску полицију. Београдска полиција је била на адреси и у питању је једна стамбено-пословна зграда. Међутим, то није био Матеј. Овим путем се захваљујем српској полицији на професионалном раду који ми улива поверење да ће мог сина наћи – каже за „Телеграф.рс“ Ненад Периш, отац несталог Матеја.

Периш је и даље у Београду. Супругу и две ћерке није видео скоро два месеца. Како сам тврди, док је у Србији, гаји наду да ће наћи сина.

– У контакту сам са полицијом. Све што сазнам прослеђујем инспекторима, од информација до снимака. Могу вам рећи да је прошло 50 дана и да ће бити велико изненађење, ако га нађем живога. Само ћу га загрлити и повести кући – каже Периш.

Млади Сплићанин нестао је последњег дана прошле године када је у мајци кратких рукава напустио београдски клуб „Готик“. Он је три пута покушао да заустави такси. Последњи пут је снимљен у близини Саве. Сигнал његовог мобилног телефона ухваћен је два и по сата касније код Великог ратног острва.

 

 

 

 

 

 

Извор: Телеграф