Спорт

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! Није само Аустралијан опен, Ђоковић ПРОПУШТА сва четири Гренд слема и ЗАВРШАВА КАРИЈЕРУ?!

Познати српски новинар и публициста изнео је своје виђење дешавања везаних за најбољег тенисера света.

Незаобилазна тема свих спортских прича претходна два месеца, свакако су дешавања везана за Новака Ђоковића. Тим поводом своја сазнања изнео је и Дејан Анђус:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако пратимо медије, кроз подршку Новаку је изгађена прича о завери. Морамо бити свесни, да уколико јесте у питању завера, онда ће завереници до краја да кују причу о завери против Новака, или су свиме овиме само показали прво полувреме те завере. Ако није у питању завера, а добро би било да није, онда је он направио грешку и ригидна Аустралија је на то реаговала и то би за Ђоковића било идеално јер би тиме наставио каријеру и сигурно освојио и 21. и 22. Гренд слем.

Међутим, Анђус износи и информације које никако не иду у прилог најбољег тенисера света:

– Удари ли „тук на лук“, ја не знам шта треба да се докаже. Немојмо се изнанадити, ако Новак више и не буде играо тенис. Ја у овом моменту не могу да дам прецизну оцену шта ће се дешавати, јер нисам чуо нити са једног релевантног места који је узрок свих дешавања. Ако је нападнут „брат Србин“, ти напади ће се низати, неће бити заустављени на само овом једном. Уколико ипак није нападнут „брат Србин“, што је добро за њега, он ће и даље играти тенис.

За крај, Дејан Анђус је изнео тврдњу која никако не иде у прилог Новаку Ђоковићу и која се сигурно неће свидети његовим навијачима:

– Ми можемо да бранимо Новака. Начин на који је према њему ригидно поступљено је тако вешто папиролошки покривен, да он „може да се слика“, може да игра „козарачко коло“. Нема те тужбе и жалбе и било ког суда који ће донети било какву одлуку у његову корист – закључио је новинар.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс