Спорт

Шокирао све! Да ли је Медведев мислио на Србе? УВЕК ЋЕ НАВИЈАТИ ПРОТИВ РУСА ИЛИ ТАКО НЕКОГ….

Рус Данил Медведев је био утучен и разочаран после финала Аустралијан опена

Имао је против Рафаела Надала два сета предности, али је прокоцкао вођство, Шпанац се вратио и на крају тријумфовао и приграбио рекордни 21. гренд слем у каријери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Имао је Рус против себе у финалу не само Надала, него и безобразне навијаче који су константно провоцирали Медведева.

Током меча он је указивао судији на, како је рекао, „идиоте“ у гледалишту, а након сусрета је на конференцији за новинаре био упитан за разлог зашто је публика била против њега. На питање да ли је то због његове националности или младости или тога што га навијачи у Мелбурну мање знају, Медведев је одговорио…

– Мислим да је националност ту кључна. Руски тенис је кратко био посрнуо. Ја се заиста трудим и осећам да се у Русији сада више прича о тенису због мене, Андреја (Рубљона), Карена (Хачанова), Аслана (Карацева)… То је сјајно. Надам се да ћемо пробати да још више људи придобијемо да навијају за нас – рекао је Медведев и додао:

– Да, дефинитивно могу да видим да када играте против неког из друге земље. Навијаће за њега, а не за Руса или за тако неког – дадао је други тенисер света који је можда мислио на Србе, јер знамо да Новак Ђоковић није омиљен навијачима на западу.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс