Србија

СРБИЈА У ШОКУ! Сплићанин није био сам на платформи? Ненад Периш открио две најважније ствари везане за Матејев нестанак

Фото: Фејсбук принтскрин

Наставља се потрага за несталим Сплићанином, а сада је његов отац открио у ком правцу иде истрага

Истрага за несталим Матејем се и даље наставља. Прошло је 35 дана од нестанка Сплићанина Матеја Периша (27) у Београду. У главни град Србије поновно су стигли представници хрватске полиције, а све ово време у Београду је и Матејев отац, који је синоћ за ХТВ-ов Дневник рекао да је истрага и даље свеобухватна, како у Београду, тако и у Хрватској.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истрагу и даље води МУП Србије, а хрватски тим помаже им својим знањем и вештинама. Матејев отац Ненад Периш рекао је како није био позван на састанак, јер су то ипак оперативни састанци српске и хрватске полиције.

– Обавештен сам да су хрватски представници МУП дошли у Србију и да ће се састати са представницима МУП Србије у смислу оперативних састанака. Ја мислим да и не требам да присуствујем на таквим састанцима – поручио је Ненад Периш.

Недоумице око снимака

Очекује да уколико се нешто закључи у смислу несумњивих чињеница да ће бити обавештен као и до сада. Нагласио је да је истрага свеобухватна, како у Београду, тако и у Хрватској. Матејев отац истакао је како постоје недоумице око видео снимака, јер су камере доста нејасне, али и мобилног телефона.

Оне ће показати да ли је Матеј био сам на тој платформи и мобилни који је давао сигнал. То су две битне споне са Матејем. И то су две ствари које су најважније у овом тренутку – рекао је Ненад.

Подсетимо, ноћ пред прославу Нове године, Сплићанин Матеј Периш је са својим друштвом изашао у клуб „Готик“, а већ тачно месец дана је прошло од тада и од њега и даље нема ни трага ни гласа. Он је из непознатих разлога напустио клуб после поноћи, трчао улицама Београда и нестао.’

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Информер.рс/Пинк